Skoči na vsebino

FOTOGRAFIJA LAŽE! (II. del)

neuhojena stezica

Pred kratkim sem objavil prvi del.

Čisto tako – v znamenju kratkočasenja​, odziv pa je bil izjemen​, kar ​me je napeljalo do spoznanja, da se po veči​n​i kar strinjamo. 

Fotografija (še posebej na socialnih omrežjih) je eno, resnica pogosto nekaj precej drugega …

Kako se vam zdi zgornja slikica? Taka fina, ne?

Pač … družinica gre malce na potep proti morju in vse je posuto s cvetjem ter ​prežeto​ z vonjem ​borovcev … Sama IDIIIIIILA!

Ampak … a res???

Da smo s familjo pošklocali tole fotko​,​ smo šli – ob ​dojenčku(!) in malčku​(!)​ v spremstvu – čez goro nervoze, “otroških preizkušenj” in nenadnih “trmastih preobratov” … ob kupu posranih plenic, ​jasno! 

Skratka …

Fotru in materi se je prvi dan skorajda spipalo od celotne “popotniške mrzlice” in najboljši del dneva je bil, ko smo vsi od ​”​izletniške agonije​”​ popadali v posteljo.

Valda je čez noč udarila še hladna fronta in je dež zalil, kar se je (na morju!!!) zaliti ​še ​dalo, tako da je bil dan po prihodu na “oddihu ob obali” še toliko bolj “zanimiv”​.

A​MPAK!!!​ ​… ​Človek se privadi česarkoli, stvari so se uredile in nenazadnje je edino​,​ kar res šteje tu na tem svetu​,​ samo izkušnja in spomin, ki pa bo na pretekli vikend zagotovo pester.

… Ter verjamem, da čez toliko in toliko let​,​ tudi izjemno lep​, sploh pa ​ nenadomestljiv. 😉 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja