Skoči na vsebino

NEUHOJENA STEZICA V AVDIO PREOBLEKI

NEUHOJENA STEZICA - AVDIO KNJIGA DAVID KOPRIVŠEK

Da mi bo letos zmanjkalo cajta za pisanje druge knjige, mi je bilo kristalno jasno že prvega januarja, minuto čez polnoč. ?

“Ampak, neki morš pa vseen’ zrihtat na temo knjig(e), no, en plan B moraš met, če ti že novega spisat nič ne bo ratal …” sem bil pameten po dveh silvestrskih šampanjcih in evo, prišel na idejo, da tekom leta posnamem zvočno izvedbo že obstoječe knjige – Neuhojena stezica

In vam iskreno povem. Zvočna datoteka je resda dolga slabe 3 ure in pol, ampak dela z njo je  bilo pa (še posebej na moje presenečenje!) precej več. ?

Do začetka snemanja sem bil ziher, da znam brati že od osnovne šole, ampak sem kmalu ugotovil, da to sploh ni res. ? Mi je kar nerodno priznati, kako sem se “lovil” in momljal v mikrofon stavke, ki napisani še kar nekako dobro “zvenijo” …

Ampak, v redu, sem stisnil zobe in ob tem vseeno skušal na glas prebrati knjigo ter jo zapakirati v zvočno datoteko, ki jo sedaj – po več kot dobrem mesecu razdrobljenega dela – rade volje delim z vsemi vami. ?

Zavedam se, da perfektna ni (tako kot ni perfektna oprema, s katero sem jo posnel ??), da tempo branja ponekod malo zaniha ?, da je na parih mestih zvok nekoliko zadušen (in še sam ne vem zakaj ?), a vendar in ne glede na vse … ustvarjal sem z navdušenjem, ker mi je enostavno nekaj govorilo, da to pač moram (enkrat) naresti.

Vesel bom, če zadevi prisluhnete, in upam, da vam pride prav – vsaj kak stavek ali misel. Če bo temu tako, jo pa nato le podelite še s kom … ?

HVALA! ?

  

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja