Skoči na vsebino

TEK – MOJ ODKLOP

david koprivšek

Vsako leto objavljam cvetlice pa verze pa … ni da ni … vse v čast ženskam/puncam/dekletom … ampak letos, letos obračam stvari nekoliko na glavo, pri čemer pa seveda še vedno vsem damam želim en neskončno lep praznični dan, ki naj se kar nadaljuje in spaja z nadaljnjim potekom leta! ?

Letos vsem skupaj poklanjam “razvedrilni program”! ? Ampak … ljudje moji, vam povem, z montažo filma, filmčkov je deu! ? Deu, deu, deu! Da bom za tegale spodaj pokuril toliko ur, si nisem mislil. Sem pa res užival v njegovem nastajanju in upam, da se nekaj tega v samem videu tudi začuti … nekaj te – ustvarjalne ljubezni. ?

Kot sem že zadnjič omenil, je (od tu) prostora za izboljšave še neskončno: pri sami montaži, pri vsebini, v zvezi s snemalno opremo (kje neki so šele droni pa te fore … ? ) in z načinom snemanja, v zvezi z “glavnim igralcem” pa itak – stvari za porihtat tukaj je nebrojeno. ?

Ampak, v redu, ne smem preveč komplicirat. Ne smem. Tole je ratalo, zadevo objavljam ravno 8. marca in kar je, je. ? Upam, da vam bo celotna “produkcija” ? vsaj malo povšeči in da boste v njej našli kaj razvedrila, inspiracije ter koristnih informacij. ?

Izjemno vesel bom vsakega vašega všečka, komentarja, “naročnine a.k.a. subscribe-ja” in delitve! ?

Ne, ne … ni nobena skrivnost, da igra (seveda poleg mojega veselja in ubrisanosti za tovrstno početje ? ) vaša podpora glavno vlogo pri razvoju spodnjega ytube kanala. Tako da že zdaj in pa vnaprej: iskrena hvala vsakemu posebej! ?

Nč, zdej pa (rože na stran ? in) kokice v roke, pa pogledat tole … ?

Čao!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja