Skoči na vsebino

STE ZA DVE MUHI NA EN MAH?

neuhojena stezica

Kaj sploh še dopisati, ko pa že naslovna fotografija ČISTO VSE pove? 🙂

No, nekaj bom že našel. 😉

Najprej moram povedati, da sem imel tole dobrodelno akcijo v mislih že med pisanjem prvih strani v knjigi in mi je dala ornk dodatno motivacijo za ustvarjanje, zdaj pa sem res vesel, da jo v spremstvu vaše pozornosti tudi naznanjam.

Za delo in prizadevanje Društva Viljem Julijan ste zagotovo mnogi že slišali in veliko vas je najbrž takih, ki ste po svojih močeh ter zmožnostih pristopili h kakšni od njihovih odmevnih dobrodelnih akcij.

Poslanstvo Društva Viljem Julijan je namreč širjenje ozaveščenosti o redkih boleznih, pomoč in podpora otrokom z redkimi boleznimi in njihovim družinam, povezovanje družin otrok z redkimi boleznimi, ter prizadevanje za izboljševanje stanja na področju redkih bolezni v Sloveniji. 

Ne vemo, kdaj bo napočil čas, ko bomo zboleli, ko bo rok trajanja naše vitalnosti pošel in ko delovanja našega telesa (ter glave) ne bo več brezhibno. To se lahko zgodi vsak čas, nekaterim pa se na veliko žalost že takoj ob ali po rojstvu.

Karkoli nam je namenjeno, ene stvari ne smemo pozabiti:

Najbolj srečni smo, če smo zdravi in zdravje NI samoumevno. Nekateri ga nimajo. Zato bodimo zanj iskreno hvaležni ter ga ohranjajmo, hkrati pa ga z dna srca privoščimo vsem ostalim – tudi in še posebej otrokom …

Če se počutite kaj ta’ pravega Miklavža, Dedka Mraza in/ali Božička ter vam je ideja iz naslovne fotografije blizu, potem ste na pravem mestu!

Ob nakazilu 19,90 EUR (seveda je lahko tudi več – navzgor ni meje! 🙂 ) na TRR društva, vam podarim izvod svoje prve knjige Neuhojena stezica – samo na david@neuhojenastezica.si mi sporočite, da ste to storili in vam jo pošljem po pošti – brezplačno.

Pa če to ni “dober deal”, ne vem, kaj je … 🙂

TRR Društva Viljem Julijan je SI56 0510 0801 6022 452 (Društvo Viljem Julijan, Ulica Skladateljev Ipavcev 11, 3230 Šentjur), namen plačila pa “Neuhojena stezica”.

V domači hrambi mi je ostalo še kakšna dva tri ducate knjig, zato pohitite. 😉

Hvala … Hvala … Hvala …

1 komentar na “STE ZA DVE MUHI NA EN MAH?”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja