Skoči na vsebino

31.12.

Danes je idealen dan, da se vprašamo o tem, ali smo z letošnjim letom zadovoljni, v kolikšni meri, s čim konkretno in s čim ne. Idealen dan je, da se posujemo s pepelom in/ali si zapojemo hvalo.

Primeren dan je, da se vprašamo o tem, kaj bi lahko v novem letu po(s)pravili, s čim nadaljevali in kaj opustili. Primeren dan, da ozavestimo 365 frišnih priložnosti za kvalitetnejši izkoristek dneva. 365 frišnih priložnosti za (najmanjšo) spremembo na bolje.

Pravtako je danes izvrstna priložnost, da se (sami pri sebi ali v krogu ljudi) zahvalimo za vse, kar smo v preteklem letu lepega imeli, prejeli, doživeli, izkusili. Izvrstna priložnost, da se odločimo tak odnos do vsakdana oblikovati v našo (novo) navado. 

In pa krasen dan je, da izrazimo hvaležnost tudi za vse neljube preizkušnje preteklega leta, saj smo nenazadnje ravno zaradi njih na prehodu v novo leto močnejši, bolj pogumni in opremljeni z večjim srcem. 

. . . 

2019 je zaenkrat neuhojena stezica, po kateri še nihče ni stopil in nihče naredil niti stopinje – popolnoma neokrnjena je. 

Imejmo to v mislih, ko bomo danes ob polnoči začeli po njej stopati, saj bodo le tako naši koraki preudarni in lahkotni ter pot novega leta uspešno prehojena.   

1 komentar na “31.12.”

Komentarji so onemogočeni.