Skoči na vsebino

PROJEKT DIAGONALA335

V SSKJ-ju je projékt nekaj, kar določa, kaj se misli narediti in kako naj se to uresniči – poznamo ga tudi pod besedo načrt.

In vsi vemo, da se veliko teh nikoli ne udejanji – ostanejo le ideje, ki dlje od besed ne sežejo ter so (v najboljšem primeru) z bledo pisavo osnovani nekje na založenih in zmečkanih listih papirja.

PROJEKT DIAGONALA335 ni iz te serije projektov. Lani je krasno uspel in letos se njegova saga nadaljuje, kar je edino prav, saj danes kot ‘sedo-‘ in ne več homo-sapiensi, sproti pozabljamo, kako pomembna in (pogosto) neizkoriščena je naša zmožnost za gibanje.

Gre za vseslovensko in mednarodno športno prireditev, ki pod sloganom Zmigajmo Slovenijo! slehernika bodri, da bi se (v svojem športu) čim več gibal, med samim dogodkom pa s podporo Olimpijskega komiteja Slovenije v dobrodelne namene zbira donatorska sredstva Fundaciji za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij, saj je še vedno ogromno mladih športnikov, ki si ukvarjanja s športom ne morejo privoščiti.

Zato, če si želite (vsaj) enkrat v svojem življenju in v dobre namene prekolesariti našo sapejemajočo lepo Slovenijo, imate za to 16.6.2018 enkratno priložnost, na tej povezavi pa vse podrobnosti o trasi, samem dogajanju in BREZPLAČNI prijavi.

. . .

Se vam zdi kolesarjenje od Goričkega do Portoroža prehudo trpinčenje? Ni panike, k družbi kolesarjev se je moč priklopiti tudi v Celju, Ljubljani ali Kopru. Že boljše, ne? 😉

Sr(e)čno! 🙂

 

http://diagonala335.si/projekt-diagonala335